Οδηγός Σταδιοδρομίας

Πατήστε εδώ  για είσοδο στην εφαρμογή
ΑΡΧΗ arrow Ίσως Ενδιαφέρουν arrow Το κινητό... βράζει και αυγό
Το κινητό... βράζει και αυγό Εκτύπωση E-mail
ΡΩΣΟΙ δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Κομσομόλσκαγια Πράβντα», ο Βλαντιμίρ Λαγκόφσκι και Αντρέι Μοϊσέινκο, αποφάσισαν να μάθουν από μόνοι τους εάν και πόσο μπορεί να βλάπτουν την υγεία μας τα κινητά τηλέφωνα. Εφτιαξαν, λοιπόν,

Ελευθεροτυπία 19/06/2006 

Πρόσωπα & προσωπεία
ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την Javascript για να το δείτε , www.bavzer.blogspot.com

ΡΩΣΟΙ δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Κομσομόλσκαγια Πράβντα», ο Βλαντιμίρ Λαγκόφσκι και Αντρέι Μοϊσέινκο, αποφάσισαν να μάθουν από μόνοι τους εάν και πόσο μπορεί να βλάπτουν την υγεία μας τα κινητά τηλέφωνα. Εφτιαξαν, λοιπόν, μια δική τους συσκευή μικροκυμάτων, που τη βλέπετε στη δεύτερη φωτογραφία. Από το ένα κινητό έκαναν κλήση στο άλλο και άφησαν και τα δύο σε κατάσταση ανοικτής ακρόασης. Δίπλα σε κάθε συσκευή, τοποθέτησαν ένα κασετόφωνο, το οποίο έπαιζε προηχογραφημένους ήχους που έμοιαζαν με συνομιλία, ώστε να μην κοπούν οι κλήσεις. Ετσι, λοιπόν:

1. Μετά από 15 λεπτά, το αυγό έγινε σχετικώς ζεστό.

2. Μετά από 25 λεπτά, έγινε ζεστό.

3. Μετά από 40 λεπτά, πολύ ζεστό.

4. Και μετά από 65 λεπτά, ήταν έτοιμο να φαγωθεί - μελάτο προς καλοβρασμένο- όπως βλέπετε και στην τελευταία φωτογραφία.

Τα συμπεράσματά τους, οι δύο Ρώσοι δημοσιογράφοι τα έγραψαν με χιούμορ.

Συμπέρασμα 1ον: Βράζοντας αυγά με το κινητό είναι πιθανό αλλά και ασύμφορο οικονομικά. Καλύτερα να τα βράζετε σε απλό νεράκι.

Συμπέρασμα 2ον: Ολος αυτός ο θόρυβος για τον κίνδυνο που προκαλούν στην υγεία μας τα κινητά είναι υπερβολικός. Στο κάτω κάτω, για να ψηθεί καλά ο εγκέφαλός σου, θα πρέπει να μιλάς συνεχώς επί 2 ώρες τουλάχιστον.

Συμπέρασμα 3ον: Συνιστούμε να μη βάζετε το κινητό στην τσέπη του παντελονιού σας...

 

Τελευταία ανανέωση ( Σάββατο, 14 Απρίλιος 2007 )
 
Advertisement